Kwaliteit gegarandeerd

Garantie voor gebruiksdaken

Is uw dak wel berekend op veelzijdig gebruik?
In Nederland worden platte daken steeds vaker als gebruiksdaken en multifunctioneel gebruikt. Op de eerste plaats moet een dak een gebouw waterdicht maken. Tegenwoordig kan een dak meer functies hebben: om op te recreëren, om CO2 te reduceren of om water te bufferen. Er worden groendaken aangelegd met beplanting van mos of sedum, maar ook complete daktuinen. Ook energiewinning en parkeren krijgen een plek op moderne daken. Al die verschillende gebruiksmogelijkheden stellen extra hoge eisen aan het dak. Zowel aan de materialen, als aan de applicatie.

DAKMERK: heel goed voor gebruiksdaken

DAKMERK: heel goed voor gebruiksdaken

Als onafhankelijke organisatie ziet DAKMERK toe op de kwaliteit van daken die méér moeten doen dan alleen maar water tegenhouden. DAKMERK erkende dakdekkers bezitten de kennis en kunde om dit soort daken kwalitatief hoogwaardig uit te voeren. Voor welk doel een dak ook wordt gebruikt, u kunt er zeker van zijn dat de kwaliteit van het dak voldoet aan de eisen die het gebruiksdeel, dat hierop wordt aangebracht, eraan stelt. Dat is een prettige gedachte als er bij u ook meer op het dak gebeurt.

DAKMERK: heel goed voor gebruiksdaken

DAKMERK MULTI garantie: Maximale zekerheid op multifunctionele daken

Stel; u krijgt lekkage op uw multifunctionele dak. Tot overmaat van ramp is bij de meeste dakdekkers alleen het herstel van de dakbedekking verzekerd. U moet dan zelf opdraaien voor de kosten voor het verwijderen en opnieuw aanbrengen van alles wat zich op het dak bevindt. En dat kan flink in de papieren lopen. Met de DAKMERK MULTI garantie bent u daar gelukkig allemaal wél voor verzekerd. Het gebruiksdeel wordt dan ook onder verantwoordelijkheid van de DAKMERK erkende dakdekker aangebracht. U weet dan zeker dat uw dak wat betreft systeem en toegepaste materialen aan de hoogste standaard voldoet.

DAKMERK

De zekerheid van Dakmerk

Download de informatiefolder

DAKMERK biedt u duurzame zekerheid met de DAKMERK MULTI garantie.
Een aanvullende verzekering waarbij ook het verwijderen en weer aan brengen van het multifunctionele deel volledig wordt vergoed. Voorwaarde is wel dat ook het aanbrengen van het multifunctionele deel binnen de opdracht van de dakaannemer valt.

Vind een erkende dakaannemer

Een DAKMERK dakaannemer voor uw volgende project?
De dakdekkers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden.