Over DAKMERK - Dakmerk

Het enige keurmerk voor dakbedekkingsbedrijven: DAKMERK

De garanties die DAKMERK biedt zijn uniek in Nederland. Er is geen enkele andere partij die zoveel in huis heeft. Daarom voldoen alle DAKMERK erkende dakdekkers aan hoge kwaliteitseisen, aan de normen van de Vakrichtlijn en worden ze frequent gecontroleerd.

DAKMERK zet zich sinds 1992 in voor kwaliteitsbewaking- en verbetering op het gebied van platte daken, zowel bitumineus als kunststof. Dakbedekkingsbedrijven mogen de DAKMERK-erkenning voeren als zij voldoen aan strenge criteria. Deze erkenningsregeling zorgt ervoor dat opdrachtgevers maximale zekerheid hebben over de kwaliteit van hun platte daken.

Kwaliteit gegarandeerd

Opdrachtgevers en voorschrijvers die DAKMERK als kwaliteitskeur in bestekken voorschrijven, zijn gegarandeerd van optimale kwaliteit. Niet alleen in de uitvoering, maar ook in de materialen en de keus van het dakbedekkingssysteem. Die garantie wordt geborgd door een onafhankelijk waarborgfonds, 10 jaar lang!

Stichting

DAKMERK is een stichting. De statuten, het bestuur en de raad van advies staan garant voor de kwaliteitsambities van DAKMERK.