Waarom VvE’s kiezen voor dakmerk

Energiedak, groen dak, daktuin of dakterras? DAKMERK is hét keurmerk voor multifunctionele platte daken: ook voor gemeenschappelijk gebruik.

Deze vaak energiebesparende daken stellen hoge eisen aan niet alleen de bouw, maar ook aan het beheer en onderhoud. Daarom zijn er de deskundige DAKMERK-gecertificeerde dakaannemers, die voldoen aan de strengste criteria en hoogste eisen. En daarom is er de DAKMERK MULTI-garantie, met onder meer 10 jaar gegarandeerde waterdichtheid. Zo is iedereen verzekerd van een duurzaam dak.

De drie belangrijkste redenen om te kiezen voor
een DAKMERK dakaannemer:

Gespecialiseerd in (multifunctionele) platte daken

Kwaliteit van beheer en onderhoud

DAKMERK MULTI-garantie

Een DAKMERK dakaannemer
voor uw woningcorporatie?

De dakaannemers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden. Bekijk het overzicht voor de dichtstbijzijnde DAKMERK dakaannemer bij u in de buurt.

Toetsing vooraf van elk project

Meer weten over DAKMERK?

Kennis van het platte dak

DAKMERK, hét kwaliteitskeurmerk voor het platte dak, registreert sinds 2016 cijfers over multifunctionele platte daken. In 2022, zo blijkt, is er bijna 155.000 m2 aan energiedaken bijgekomen. De toename is deel van een trend.

‘Platte daken kun je ontwikkelen en inrichten. Je kan ze bebouwen en verduurzamen. Ze vormen een onontgonnen gebied vol mogelijkheden,’ zegt Jeanine van Noordenne, directeur van DAKMERK. De toekomst van verduurzaming? Het multifunctionele dak.

‘Jongeren kunnen het dak op,’ lacht Jeanine van Noordenne, directeur van DAKMERK. Vanaf maandag 6 maart 2023 maakt het keurmerk voor platte daken jongeren enthousiast voor het leer/werk-traject van dakdekker. Dit met een landelijke campagne: ‘Job aan de Top!’

Vind een erkende dakaannemer

Een DAKMERK dakaannemer voor uw volgende project?
De dakdekkers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden.