Waarom VvE’s kiezen voor dakmerk

Energiedak, groen dak, daktuin of dakterras? DAKMERK is hét keurmerk voor multifunctionele platte daken: ook voor gemeenschappelijk gebruik.

Deze vaak energiebesparende daken stellen hoge eisen aan niet alleen de bouw, maar ook aan het beheer en onderhoud. Daarom zijn er de deskundige DAKMERK-gecertificeerde dakaannemers, die voldoen aan de strengste criteria en hoogste eisen. En daarom is er de DAKMERK MULTI-garantie, met onder meer 10 jaar gegarandeerde waterdichtheid. Zo is iedereen verzekerd van een duurzaam dak.

De drie belangrijkste redenen om te kiezen voor
een DAKMERK dakaannemer:

Gespecialiseerd in (multifunctionele) platte daken

Kwaliteit van beheer en onderhoud

DAKMERK MULTI-garantie

Een DAKMERK dakaannemer
voor uw woningcorporatie?

De dakaannemers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden. Bekijk het overzicht voor de dichtstbijzijnde DAKMERK dakaannemer bij u in de buurt.

Toetsing vooraf van elk project

Meer weten over DAKMERK?

Kennis van het platte dak

DAKMERK is tijdens de bouwvakantie gesloten van 19 juli t/m 16 augustus.

Wij wensen u een fijne zomer toe.

 

DAKMERK dakaannemers vestigen een record. In 2023 leverden ze meer dan 400.000 m2 op aan multifunctionele daken. Dit blijkt uit cijfers van DAKMERK, dat sinds 2016 de groeicijfers bijhoudt. Opdrachtgevers investeren meer in kwaliteit en zekerheid.

Waterdaken zijn in opkomst. Net als groendaken spelen ze een steeds belangrijkere rol in de waterbeheersing, zeker in de verstedelijkte gebieden. Maar risico’s zijn er ook, weet Jeanine van Noordenne, directeur van DAKMERK.

Vind een erkende dakaannemer

Een DAKMERK dakaannemer voor uw volgende project?
De dakdekkers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden.