Woningcorporaties - Dakmerk

Woningcorporaties

Waarom woningcorporaties kiezen voor DAKMERK

DAKMERK is hét keurmerk voor platte daken: gewone daken of multifunctionele daken die een rol kunnen spelen in bijvoorbeeld groenvoorziening, recreatie, energieopwekking en -besparing.

Wat goed is voor zowel wooncomfort als leefomgeving en milieu. Voor alle DAKMERK-daken geldt een waterdichtgarantie van 10 jaar. Multifunctionele daken stellen vaak specifieke eisen aan de dakconstructie. Hiervoor is er de DAKMERK MULTI-garantie, ook met 10 jaar gegarandeerde waterdichtheid.

De drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een DAKMERK dakaannemer:

1. Gespecialiseerd in (multifunctionele) platte daken

2. Gegarandeerde kwaliteit en resultaatgerichte service- en onderhoudscontracten

3. DAKMERK-garantie

Een DAKMERK dakaannemer voor uw woningcorporatie?

Ga naar de kaart met gecertificeerde dakaannemers bij u in de buurt. Zoom in en u hebt direct alle contactgegevens. Makkelijk toch?

Overzicht DAKMERK dakaannemers »

Bouwvakantie

Tijdens de bouwvakantie is DAKMERK gesloten van 18 juli t/m 14 augustus 2022. Wij wensen u en uw familie een fijne zomervakantie toe.  

Lees meer

Kwaliteit platte dak steeds belangrijker

Er wordt steeds meer gedaan op het dak: daktuinen, zonnepanelen, wateropvang. Dat is heel goed nieuws met het oog op duurzaamheid en klimaatdoestellingen. Het dak…

Lees meer

Het belang van een goede samenwerking tussen hoofdaannemer en dakaannemer

Resultaten uit het verleden Jan van Zaanen, hoofdaannemer en eigenaar van bouw- en aannemersbedrijf J. van Zaanen B.V. in Ilpendam weet daar alles van. Voor…

Lees meer