Waarom woningcorporaties kiezen voor dakmerk

DAKMERK is hét keurmerk voor platte daken: gewone daken of multifunctionele daken die een rol kunnen spelen in bijvoorbeeld groenvoorziening, recreatie, energieopwekking en -besparing.

Wat goed is voor zowel wooncomfort als leefomgeving en milieu. Voor alle DAKMERK-daken geldt een waterdichtgarantie van 10 jaar. Multifunctionele daken stellen vaak specifieke eisen aan de dakconstructie. Hiervoor is er de DAKMERK MULTI-garantie, ook met 10 jaar gegarandeerde waterdichtheid.

De drie belangrijkste redenen om te kiezen voor
een DAKMERK dakaannemer:

Gespecialiseerd in (multifunctionele) platte daken

Gegarandeerde kwaliteit en resultaatgerichte service- en onderhoudscontracten

DAKMERK-garantie

Een DAKMERK dakaannemer
voor uw woningcorporatie?

De dakaannemers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden. Bekijk het overzicht voor de dichtstbijzijnde DAKMERK dakaannemer bij u in de buurt.

Toetsing vooraf van elk project

Meer weten over DAKMERK?

Kennis van het platte dak

DAKMERK, hét kwaliteitskeurmerk voor het platte dak, registreert sinds 2016 cijfers over multifunctionele platte daken. In 2022, zo blijkt, is er bijna 155.000 m2 aan energiedaken bijgekomen. De toename is deel van een trend.

‘Platte daken kun je ontwikkelen en inrichten. Je kan ze bebouwen en verduurzamen. Ze vormen een onontgonnen gebied vol mogelijkheden,’ zegt Jeanine van Noordenne, directeur van DAKMERK. De toekomst van verduurzaming? Het multifunctionele dak.

‘Jongeren kunnen het dak op,’ lacht Jeanine van Noordenne, directeur van DAKMERK. Vanaf maandag 6 maart 2023 maakt het keurmerk voor platte daken jongeren enthousiast voor het leer/werk-traject van dakdekker. Dit met een landelijke campagne: ‘Job aan de Top!’

Vind een erkende dakaannemer

Een DAKMERK dakaannemer voor uw volgende project?
De dakdekkers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden.