Waarom bouwbedrijven kiezen voor dakmerk

DAKMERK is hét Nederlandse keurmerk voor bitumineuze en kunststof daken ook voor multifunctioneel gebruik.

Kwaliteit en kwaliteitscontrole zijn maximaal; gecertificeerde dakaannemers voldoen aan strenge criteria. Alle projecten zijn vooraf getoetst op onder meer systeem- en materiaalkeuze en pakketopbouw. Onafhankelijke inspecteurs controleren op de bouwplaats steekproefsgewijs op 22 punten. Voor alle DAKMERK-daken geldt tienjarige (multi)garantie, zekergesteld door Stichting Waarborgfonds. En met zekerheid bent u klaar voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen, de Wkb. DAKMERK: dat werkt!

De drie belangrijkste redenen om te kiezen voor
een DAKMERK dakaannemer:

De hoogste
veiligheidseisen

Expertise in
multifunctionaliteit

Tienjarige
(multi)garantie

Een DAKMERK dakaannemer
voor uw volgende project?

De dakaannemers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden. Bekijk het overzicht voor de dichtstbijzijnde DAKMERK dakaannemer bij u in de buurt.

Toetsing vooraf van elk project

Meer weten over DAKMERK?

Kennis van het platte dak

DAKMERK, hét kwaliteitskeurmerk voor het platte dak, registreert sinds 2016 cijfers over multifunctionele platte daken. In 2022, zo blijkt, is er bijna 155.000 m2 aan energiedaken bijgekomen. De toename is deel van een trend.

‘Platte daken kun je ontwikkelen en inrichten. Je kan ze bebouwen en verduurzamen. Ze vormen een onontgonnen gebied vol mogelijkheden,’ zegt Jeanine van Noordenne, directeur van DAKMERK. De toekomst van verduurzaming? Het multifunctionele dak.

‘Jongeren kunnen het dak op,’ lacht Jeanine van Noordenne, directeur van DAKMERK. Vanaf maandag 6 maart 2023 maakt het keurmerk voor platte daken jongeren enthousiast voor het leer/werk-traject van dakdekker. Dit met een landelijke campagne: ‘Job aan de Top!’

Vind een erkende dakaannemer

Een DAKMERK dakaannemer voor uw volgende project?
De dakdekkers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden.