Over Dakmerk

DAKMERK. Hét keurmerk voor het platte dak

Een dak beschermt het gebouw en alles en iedereen daarbinnen. Daar moet iedereen volledig op kunnen vertrouwen: bewoners, gebruikers, aannemers en woningbouwverenigingen. Daarom is er DAKMERK: hét keurmerk van erkende dakdekkers dat maximale zekerheid van kwaliteit biedt. Kwaliteit die we zekerstellen met 10 jaar garantie op waterdichtheid.

Zo krijgt u maximale zekerheid over de kwaliteit, onderstreept met 10 jaar waterdichtheidsgarantie. Voor multifunctionele gebruiksdaken kan de garantie uitgebreid worden met de DAKMERK MULTI garantie.

22 erkende
dakaannemers
in Nederland

10 jaar Waterdichtheids- garantie

10 jaar
Waterdichtheids-
garantie

Onafhankelijke stichting sinds 1992

Onafhankelijke
stichting sinds
1992

Een keurmerk dat staat voor kwaliteit

DAKMERK. Een keurmerk dat staat voor kwaliteit

Hét keurmerk voor dakbedekkingsbedrijven

De garanties die DAKMERK biedt zijn uniek in Nederland. Er is geen enkele andere partij die zoveel in huis heeft. Daarom voldoen alle DAKMERK erkende dakdekkers aan hoge kwaliteitseisen, aan de normen van de Vakrichtlijn en worden ze frequent gecontroleerd.

DAKMERK zet zich sinds 1992 in voor kwaliteitsbewaking- en verbetering op het gebied van platte daken, zowel bitumineus als kunststof. Dakbedekkingsbedrijven mogen de DAKMERK-erkenning voeren als zij voldoen aan strenge criteria. Deze erkenningsregeling zorgt ervoor dat opdrachtgevers maximale zekerheid hebben over de kwaliteit van hun platte daken.

Kwaliteit gegarandeerd – 10 jaar lang!

Opdrachtgevers en voorschrijvers die DAKMERK als kwaliteitskeur in bestekken voorschrijven, zijn gegarandeerd van optimale kwaliteit. Niet alleen in de uitvoering, maar ook in de materialen en de keus van het dakbedekkingssysteem. Die garantie wordt geborgd door een onafhankelijk waarborgfonds, 10 jaar lang!

Vind een erkende dakaannemer

Een DAKMERK dakaannemer voor uw volgende project?
De dakdekkers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden.