Home - Dakmerk

DAKMERK is hét keurmerk voor het platte dak.

DAKMERK is hét Nederlandse keurmerk voor het platte dak. Met kwaliteitszekerheid en 10 jaar waterdichtheidsgarantie, ook voor multifunctionele daken. Elke DAKMERK-constructie is getoetst op systeem- en materiaalkeuze. Met steekproefsgewijze inspectie op de bouwplaats door onafhankelijke specialisten. DAKMERK: gegarandeerd goed!

Getoetst

Een goed dak begint met een professioneel plan. Daarom wordt elke dakbedekkingsconstructie vóóraf gedetailleerd getoetst aan de hand van onafhankelijke toetsingscriteria ten aanzien van onder andere systeemkeuze, pakketopbouw en materiaalkeuze.

Gecontroleerd

Een goed plan staat of valt met een vakkundige uitvoering. En dat laten we checken. Onafhankelijke inspecteurs controleren de projecten steekproefsgewijs op tientallen punten tijdens of vlak na de uitvoering.

Gegarandeerd

Een dak beschermt het gebouw en alles en iedereen daarbinnen. Daar moet iedereen volledig op kunnen vertrouwen: bewoners, gebruikers, aannemers en woningbouwverenigingen. Daarom is er DAKMERK: hét keurmerk van erkende dakdekkers.

Geborgd

Wat goed is zal goed blijven. En dat garanderen we met 10 jaar waterdichtheidsgarantie. Geborgd door ons Waarborgfonds, dus onafhankelijk van het dakaannemersbedrijf dat het project uitvoert.

Duurzaam

Zonne-energie, daktuin, waterberging…met een plat dak kun je zoveel méér! Tegelijk draagt u hiermee bij aan het besparen van energie en een mindere belasting van het milieu. De dakaannemers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden. Hier vindt u een overzicht van de gecertificeerde DAKMERK dakaannemers.

7 x duurzaam met DAKMERK

Klimaatdoelstellingen

Next Level

Duurzaamheid kan het dak op!

Never waste a good crisis. Klimaat, energie: wat kunnen wij bijdragen aan het terugbrengen van bijvoorbeeld de CO2 uitstoot en het energieverbruik? Prikkels om te…

Lees meer

Kwaliteit platte dak steeds belangrijker

Er wordt steeds meer gedaan op het dak: daktuinen, zonnepanelen, wateropvang. Dat is heel goed nieuws met het oog op duurzaamheid en klimaatdoestellingen. Het dak…

Lees meer

Het belang van een goede samenwerking tussen hoofdaannemer en dakaannemer

Resultaten uit het verleden Jan van Zaanen, hoofdaannemer en eigenaar van bouw- en aannemersbedrijf J. van Zaanen B.V. in Ilpendam weet daar alles van. Voor…

Lees meer