Industrie - Dakmerk

Industrie

Waarom de industrie kiest voor DAKMERK

DAKMERK is hét Nederlandse keurmerk voor industriële platte daken.

(Multi)functionele daken die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Gecertificeerde dakaannemers voldoen aan de strengste criteria; kwaliteit en kwaliteitscontrole zijn optimaal. Onder meer systeem- en materiaalkeuze en pakketopbouw zijn vooraf getoetst op hun specifieke toepassing. Voor alle industriële daken van DAKMERK geldt tienjarige (multi)garantie, zekergesteld door Stichting Waarborgfonds. DAKMERK: zekerheid op de vierkante meter.

De drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een DAKMERK dakaannemer:

1. De hoogste veiligheidseisen

2. Expertise in multifunctionaliteit

3. Tienjarige (multi)garantie

Een DAKMERK dakaannemer voor industriële toepassingen?

Ga naar de kaart met gecertificeerde dakaannemers bij u in de buurt. Zoom in en u hebt direct alle contactgegevens. Makkelijk toch?

Overzicht DAKMERK dakaannemers »

Bouwvakantie

Tijdens de bouwvakantie is DAKMERK gesloten van 18 juli t/m 14 augustus 2022. Wij wensen u en uw familie een fijne zomervakantie toe.  

Lees meer

Kwaliteit platte dak steeds belangrijker

Er wordt steeds meer gedaan op het dak: daktuinen, zonnepanelen, wateropvang. Dat is heel goed nieuws met het oog op duurzaamheid en klimaatdoestellingen. Het dak…

Lees meer

Het belang van een goede samenwerking tussen hoofdaannemer en dakaannemer

Resultaten uit het verleden Jan van Zaanen, hoofdaannemer en eigenaar van bouw- en aannemersbedrijf J. van Zaanen B.V. in Ilpendam weet daar alles van. Voor…

Lees meer