Waarom de industrie kiezen voor dakmerk

DAKMERK is hét Nederlandse keurmerk voor industriële platte daken.

(Multi)functionele daken die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Gecertificeerde dakaannemers voldoen aan de strengste criteria; kwaliteit en kwaliteitscontrole zijn optimaal. Onder meer systeem- en materiaalkeuze en pakketopbouw zijn vooraf getoetst op hun specifieke toepassing. Voor alle industriële daken van DAKMERK geldt tienjarige (multi)garantie, zekergesteld door Stichting Waarborgfonds. DAKMERK: zekerheid op de vierkante meter.

De drie belangrijkste redenen om te kiezen voor
een DAKMERK dakaannemer:

De hoogste veiligheidseisen

Expertise in multifunctionaliteit

Tienjarige (multi)garantie

Een DAKMERK dakaannemer
voor industriële toepassingen?

De dakaannemers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden. Bekijk het overzicht voor de dichtstbijzijnde DAKMERK dakaannemer bij u in de buurt.

Toetsing vooraf van elk project

Meer weten over DAKMERK?

Kennis van het platte dak

DAKMERK, hét kwaliteitskeurmerk voor het platte dak, registreert sinds 2016 cijfers over multifunctionele platte daken. In 2022, zo blijkt, is er bijna 155.000 m2 aan energiedaken bijgekomen. De toename is deel van een trend.

‘Platte daken kun je ontwikkelen en inrichten. Je kan ze bebouwen en verduurzamen. Ze vormen een onontgonnen gebied vol mogelijkheden,’ zegt Jeanine van Noordenne, directeur van DAKMERK. De toekomst van verduurzaming? Het multifunctionele dak.

‘Jongeren kunnen het dak op,’ lacht Jeanine van Noordenne, directeur van DAKMERK. Vanaf maandag 6 maart 2023 maakt het keurmerk voor platte daken jongeren enthousiast voor het leer/werk-traject van dakdekker. Dit met een landelijke campagne: ‘Job aan de Top!’

Vind een erkende dakaannemer

Een DAKMERK dakaannemer voor uw volgende project?
De dakdekkers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden.