Waarom zorg en onderwijs kiezen voor dakmerk

DAKMERK is hét keurmerk voor veilige, multifunctionele daken met een focus op minder energieverbruik.

Isolatie tegen koude én warmte geeft daarbij een prettiger binnenklimaat. Multifunctionele, duurzame daken stellen natuurlijk hoge eisen aan kwaliteit, onderhoud en veiligheid. DAKMERK-gecertificeerde dakaannemers voldoen daarom aan de strengste criteria. De DAKMERK MULTI-garantie biedt onder meer 10 jaar gegarandeerde waterdichtheid. DAKMERK: dat geeft goede energie.

De drie belangrijkste redenen om te kiezen voor
een DAKMERK dakaannemer:

Gespecialiseerd in multifunctionele platte daken

Gegarandeerde kwaliteit en resultaatgerichte service- en onderhoudscontracten

DAKMERK MULTI-garantie

Een DAKMERK dakaannemer
voor zorg en onderwijs?

De dakaannemers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden. Bekijk het overzicht voor de dichtstbijzijnde DAKMERK dakaannemer bij u in de buurt.

Toetsing vooraf van elk project

Meer weten over DAKMERK?

Kennis van het platte dak

DAKMERK, hét kwaliteitskeurmerk voor het platte dak, registreert sinds 2016 cijfers over multifunctionele platte daken. In 2022, zo blijkt, is er bijna 155.000 m2 aan energiedaken bijgekomen. De toename is deel van een trend.

‘Platte daken kun je ontwikkelen en inrichten. Je kan ze bebouwen en verduurzamen. Ze vormen een onontgonnen gebied vol mogelijkheden,’ zegt Jeanine van Noordenne, directeur van DAKMERK. De toekomst van verduurzaming? Het multifunctionele dak.

‘Jongeren kunnen het dak op,’ lacht Jeanine van Noordenne, directeur van DAKMERK. Vanaf maandag 6 maart 2023 maakt het keurmerk voor platte daken jongeren enthousiast voor het leer/werk-traject van dakdekker. Dit met een landelijke campagne: ‘Job aan de Top!’

Vind een erkende dakaannemer

Een DAKMERK dakaannemer voor uw volgende project?
De dakdekkers van DAKMERK bespreken graag met u de mogelijkheden.