Overheid - Dakmerk

Overheid

Waarom de overheid kiest voor DAKMERK

DAKMERK is hét keurmerk voor platte, multifunctionele daken die een rol kunnen spelen in energieopwekking en -besparing, groenvoorziening en recreatie.

Wat bevorderlijk is voor zowel woon- en werkcomfort als leefomgeving en milieu. “Multifunctionele daken zijn een positieve investering in de toekomst en stellen vaak specifieke eisen aan de dakconstructie. Hiervoor is er de DAKMERK MULTI-garantie, ook met 10 jaar gegarandeerde waterdichtheid. Hiervoor is er de DAKMERK MULTI-garantie, ook met onder andere 10 jaar gegarandeerde waterdichtheid. DAKMERK biedt toekomst een plek.

De drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een DAKMERK dakaannemer:

1. Gespecialiseerd in duurzame, multifunctionele daken

2. Gegarandeerde kwaliteit en resultaatgerichte service- en onderhoudscontracten

3. Aangesloten bij Stichting Waarborgfonds

Een DAKMERK dakaannemer voor uw investering in morgen?

Ga naar de kaart met gecertificeerde dakaannemers bij u in de buurt. Zoom in en u hebt direct alle contactgegevens. Makkelijk toch?

Overzicht DAKMERK dakaannemers »

Bouwvakantie

Tijdens de bouwvakantie is DAKMERK gesloten van 18 juli t/m 14 augustus 2022. Wij wensen u en uw familie een fijne zomervakantie toe.  

Lees meer

Kwaliteit platte dak steeds belangrijker

Er wordt steeds meer gedaan op het dak: daktuinen, zonnepanelen, wateropvang. Dat is heel goed nieuws met het oog op duurzaamheid en klimaatdoestellingen. Het dak…

Lees meer

Het belang van een goede samenwerking tussen hoofdaannemer en dakaannemer

Resultaten uit het verleden Jan van Zaanen, hoofdaannemer en eigenaar van bouw- en aannemersbedrijf J. van Zaanen B.V. in Ilpendam weet daar alles van. Voor…

Lees meer