VvE's - Dakmerk

VvE's

Waarom VvE’s kiezen voor DAKMERK

Energiedak, groen dak, daktuin of dakterras? DAKMERK is hét keurmerk voor multifunctionele platte daken: ook voor gemeenschappelijk gebruik.

Deze vaak energiebesparende daken stellen hoge eisen aan niet alleen de bouw, maar ook aan het beheer en onderhoud. Daarom zijn er de deskundige DAKMERK-gecertificeerde dakaannemers, die voldoen aan de strengste criteria en hoogste eisen. En daarom is er de DAKMERK MULTI-garantie, met onder meer 10 jaar gegarandeerde waterdichtheid. Zo is iedereen verzekerd van een duurzaam dak.

De drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een DAKMERK dakaannemer:

1. Gespecialiseerd in (multifunctionele) platte daken

2. Kwaliteit van beheer en onderhoud

3. DAKMERK MULTI-garantie

Een DAKMERK dakaannemer voor uw woningcorporatie?

Ga naar de kaart met gecertificeerde dakaannemers bij u in de buurt. Zoom in en u hebt direct alle contactgegevens. Makkelijk toch?

Overzicht DAKMERK dakaannemers »

Bouwvakantie

Tijdens de bouwvakantie is DAKMERK gesloten van 18 juli t/m 14 augustus 2022. Wij wensen u en uw familie een fijne zomervakantie toe.  

Lees meer

Kwaliteit platte dak steeds belangrijker

Er wordt steeds meer gedaan op het dak: daktuinen, zonnepanelen, wateropvang. Dat is heel goed nieuws met het oog op duurzaamheid en klimaatdoestellingen. Het dak…

Lees meer

Het belang van een goede samenwerking tussen hoofdaannemer en dakaannemer

Resultaten uit het verleden Jan van Zaanen, hoofdaannemer en eigenaar van bouw- en aannemersbedrijf J. van Zaanen B.V. in Ilpendam weet daar alles van. Voor…

Lees meer